Left Banner

  • FEC XPPC PP-9745

Left Banner

  • Epson TM-m30II
Etikečių (lipdukų) spausdintuvai Epson - bhdpos.lt

ETIKEČIŲ SPAUSDINTUVAI

Etikečių spausdintuvais vadinami specializuoti įrenginiai, skirti spausdinti etiketes, pavyzdžiui, skirtas ženklinti prekes, pateikti informacijai apie jas, taip pat spausdinti brūkšninius kodus, bilietus, logotipus, ID korteles ir pan. Jei ieškote tikrai gero, patikimo ir ilgaamžio etikečių spausdintuvo, siūlome rinktis iš „Epson“ įvairovės. Tokius rasite mūsų pasiūloje, todėl identifikuokite savo poreikius ir išsirinkite, kas geriausiai juos atitinka.

Aktyvūs filtrai

Į ką atsižvelgti renkantis etikečių-lipdukų spausdintuvą?

Du iš svarbesnių parametrų – spausdinimo greitis ir kokybė. Tai, žinoma, gali turėti įtakos įrenginio kainai, todėl įvertinkite, kokius kiekius spausdinsite. Jei etikečių bus mažai, spausdinsite nedideliais kiekiais, galbūt neverta investuoti į brangų ir itin spartų įrenginį. Verta paminėti, jog beveik visi lipdukų spausdintuvai Epson demonstruoja puikią spartą.
Atsižvelkite į tai, ant kokio paviršiaus spausdinti konkretus įrenginys yra tinkamas.
Numatykite, ar jus domina stacionarus, ar nešiojamas etikečių spausdintuvas. Pastarasis bus geras pasirinkimas, jeigu prietaisu reikės naudotis ne vienoje vietoje.
Dydis ir svoris gali būti irgi svarbūs aspektai. Matmenys reikšmingi, jei turite ribotą vietą spausdintuvui – tiksliai išmatuokite, kokį plotą įrenginiui galite skirti. Svoris bus svarbus tada, jei įrenginys bus naudojamas ne vienoje vietoje.
Vienas iš svarbių privalumų – automatinis pjautuvas.
Rinkdamiesi atsižvelkite ir į tokius parametrus kaip spausdinimo plotis, skiriamoji geba, tinkamas popieriaus formatas (įvertinkite, koks popieriaus, rulono formatas tinka ir kokios etiketės jums reikalingos), maitinimas, triukšmingumas.



Etikečių-lipdukų spausdintuvai: ką siūlome Jums?

Džiaugiamės galėdami kiekvienam iš jūsų pasiūlyti platų spausdintuvų pasirinkimą pagal įvairius kriterijus: dydį, spausdinimo spartą, valdymo patogumą, dizainą ir kt. Užtikriname, jog kiekvienas lipdukų spausdintuvas iš mūsų pasiūlos demonstruos itin aukštą spaudinių kokybę. Įrenginiai žavi didele skiriamąja geba, patvarumu, ilgaamžiškumu, patogiu naudojimu, patraukliu kainos ir kokybės santykiu.
Mūsų pasiūloje rasite spausdintuvus, kurių rašalas greitai išdžiūsta bei ilgai laikosi. Tai leis užtikrinti ir spaudinių ilgaamžiškumą, ir paspartinti spausdinimo procesus bei efektyviai taupyti laiką.
Asortimente yra lipdukų spausdintuvai, tinkantys spausdinti ant įvairių paviršių, pavyzdžiui, plėvelės, blizgaus ar matinio popieriaus.
Aktualus didelis ar mažas etikečių spausdintuvas? Galime pasiūlyti labai skirtingus variantus pagal dydį. Rinkitės stacionarų spausdintuvą, sunkesnį ir užimantį daugiau vietos, arba tokį, kuris lengvai telpa rankoje ir gali būti imamas visur su savimi.



Epson spausdintuvai – ypač geras pasirinkimas

Mūsų asortimente esantys Epson spausdintuvai veikia greitai, užtikrina puikų ryškumą, tikslumą, rašalas laikosi labai ilgai. Daugelis modelių turi patogius ekranėlius, daug šrifto bei kitų pasirinkimų. Taip pat Epson etikečių spausdintuvai simpatijas pelno dėl stilingo dizaino, patogaus ir lengvo naudojimosi, kokybiško spausdinimo, pavydėtinos skiriamosios gebos, universalumo, plataus pritaikymo spektro, lengvos priežiūros.



Epson spausdintuvas internetu iš www.bhdpos.lt

Atsiliepimai apie Epson spausdintuvus tik patvirtina, kad tai bus labai geras pasirinkimas etikečių spausdinimui. Jeigu domina geras etikečių spausdintuvas, tokį išsirinksite čia. Pateiktos prekių nuotraukos ir labai išsamūs aprašymai, techninės specifikacijos, naudojimosi ypatumai. Pirkti bus patogu, saugu ir greita. Dėl pasirinkto spausdintuvo kainos susisiekite su mumis.