Left Banner

  • FEC XPPC PP-9745

Left Banner

  • Epson TM-m30II
PRIJA kosmetika - muilas, dušo želė ir kt.

PRIJA kosmetika

Komfortas viešbučio kambaryje didele dalimi prisideda prie to, kokią patirtį išsiveš viešėję svečiai. Ir šiame kontekste komfortą apibūdina ne tik patogi karališko dydžio lova ar minkštutėliai rankšluosčiai, tačiau ir tokios smulkmenos kaip viešbučio vonios kambaryje laukianti kosmetika. Jums siūlome išbandyti „Prija“ produktus, žavinčius prabanga alsuojančiais aromatais bei teigiamu poveikiu odai.

Aktyvūs filtrai

PRIJA kosmetika: ką siūlome Jums?

  • PRIJA muilas. Svečiai gali nenaudoti viešbučio šampūno ar kūno kremo, tačiau muilą naudos kiekvienas, tad svarbu, kad šis gaminys paliktų geriausius prisiminimus. „Prija“ minkštinančių savybių turintis muilas leis puoselėti įvairių tipų odą. Galimas pasirinkimas: Prija skystas muilas arba apvalus kietas.
  • PRIJA šampūnas. Neretai viešbučių svečiai skundžiasi, kad čia esantys šampūnai sausina plaukus bei galvos odą. Tad savo svečius nustebinkite puikiomis stiprinamosiomis savybėmis pasižyminčiu šampūnu, kuris paliks geriausius vertinimus.
  • PRIJA dušo želė ir šampūnas viename. Ženšeniu papildyta Prija dušo želė ir šampūnas leis puoselėti odą bei plaukus, suteiks jiems minkštumo.
  • PRIJA kūno kremas. Tonizuojančiomis savybėmis pasižymintis Prija kūno kremas odai suteiks švelnumo bei ją minkštins, atgaivins. Galite rinktis ir drėkinamąjį kūno kremą, suteiksiantį odai drėgmės, neleisiantį išsausėti po maudynių.
  • PRIJA rankų kremas. Geras rankų kremas tikrai pelnys Jūsų svečių simpatijas. „Prija“ kremas rankoms papildytas makadamijų aliejumi, todėl minkština, drėkina ir maitina rankų odą.

„Prija“ kosmetikoje naudojami natūralūs ingredientai, pavyzdžiui, augaliniai ekstraktai, tad ji tinka įvairių tipų odos savininkams. Svarbu ir tai, kad Prija kosmetika yra hipoalergiška.


Kodėl verta pasirūpinti gera kosmetika viešbučio kambaryje?

Labai dažnai žmonės tam tikras vietas sieja su kvapu ar panašia patirtimi. Todėl pasirūpinkite, kad viešnagė Jūsų viešbutyje svečiams asocijuotųsi ne tik su dėmesingu aptarnavimu ir komfortu, tačiau ir su prabangiu aromatu, švelnia oda. Tai užtikrinti padės tinkamai parinkta kosmetika.
Vertinantiems kokybę ir norintiems savo svečius palepinti aukštos kokybės kosmetika siūlome rinktis iš „Prija“ asortimento. Prija kosmetika supakuota po 4, 10 ar 40 ml, muilas – 15 ml. Tad pasirinkite, ar priemones norite pateikti pakeliuose, ar mažuose stilinguose buteliukuose.