Left Banner

  • FEC XPPC PP-9745

Left Banner

  • Epson TM-m30II
Batų valymo mašinos (aparatai)

Batų valymo mašinos

Švarūs batai – tvarka, estetika, higiena. Tad pasirūpinkite tvarka patalpose, o taip pat ir darbuotojų, klientų, partnerių ar kitų apsilankančių asmenų avalynės švara. Batų valymo mašinos puikiai tiks viešbučiuose, biuruose ir daugelyje kitų įstaigų.

Aktyvūs filtrai

Batų valymo mašinos nauda

Patalpose toks aparatas leis kur kas lengviau palaikyti švarą bei tvarką kambariuose, koridoriuose, kabinetuose bei kitose vidaus erdvėse. Geras batų valymo aparatas užtikrins avalynės švarą ir estetiką, kas prisidės prie tvarkingo ir darnaus klientų įvaizdžio. Negana to, nešvarumai avalynei kenkia, todėl pasirūpindami savo svečių, klientų batų švara drauge prisidedate prie ilgesnio jų tarnavimo laiko.



Kokias batų valymo mašinas siūlome Jums?

Mūsų asortimente galite rinktis iš kelių skirtingų batų valymo aparatų, tad sau tinkamą atras klientai, turintys skirtingus poreikius bei biudžetus. Mašinas batams valyti rinkitės pagal spalvą bei kitus dizaino ypatumus ir lengvai pritaikykite prie įstaigos interjero. Galima labai plati apdailos įvairovė. Taip pat rinkitės pagal matmenis, šepečių skaičių ir jų atliekamas funkcijas ar kitus kriterijus.
Užtikriname, kad mūsų e. parduotuvėje kiekviena batų valymo mašina demonstruos geriausias savybes, tarnaus ilgai ir prisidės prie teigiamo jūsų įstaigos įvaizdžio formavimo.